Kisteherautó mentés

Megosztás

Az elmaradt szállítások, az elveszített munkalehetőségek és az ütemtervtől való lemaradás mellett a kisteherautó-meghibásodások ugyanazokkal a problémákkal járnak, mint a személyautók vagy motorkerékpárok leállása. Elakad az úton, és meg kell találnia a módját, hogy eljusson egy szerelőhöz vagy a telephelyre, éppen erre szolgál a kisteherautó mentés szolgáltatásunk.

Ha lemerült az akkumulátora, be tudjuk bikázni, a komolyabb műszaki hibákat autószerelő műhelyben, nyugodt körülmények között és megfelelő szerszámokkal lehet megjavítani.

A Goldner autómentő (+36 30 285 7558) szakosodott autómentési, szállítási és közúti segítségnyújtási szolgáltatásokat nyújt Budapest környékén vagy akár országosan.

kisteherautó mentés

Büszkék vagyunk arra, hogy lépést tartunk az aktuális autómentési trendekkel, és gépparkunk megfelel a mai kor követelményeinek. Az autómentőt üzemeltető gépjárművezetőink nagy tapasztalattal rendelkeznek a könnyű, közepes és nagy teherbírású vontatással, motorkerékpár-vontatással, kisteherautó és gépszállítással, valamint a közúti segélyszolgálattal kapcsolatban.

Autószállítás és kisteherautó mentés országosan

Úgy gondoljuk, hogy ügyfeleink megérdemelnek egy olyan autómentő céget, amelyben megbízhatnak, és az a célunk, hogy mindenben megfeleljünk ügyfeleink várakozásainak. Arra törekszünk, hogy kiváló minőségű ügyfélszolgálatot és minőségi autómentési szolgáltatásokat nyújtsunk, amikor a legnagyobb szükség van rájuk.

Köszönjük, hogy időt szánt weblapunk meglátogatására, és nagy várakozással nézünk az elé, hogy minden autómentési, szállítási és közúti segítségnyújtási igényét teljesíthessük!

Az autókkal és motorkerékpárokkal szemben a kisteherautók és a furgonok általában nem a kényelmes utunkat szolgálják, hanem nagyon fontos munkaeszköznek tekintjük őket. Emiatt fokozódhat a kellemetlenség, amikor munkaeszközeink leállnak.

Ebben az esetben nemcsak a fejünk fájhat, hanem azok is, akik arra várnak, hogy megérkezzenek az áruval vagy csak az árukért. Ha a probléma már felmerült és a kisteherautója megsérült, kár idegeskedni, ezzel nem oldja meg a problémát. Persze tudjuk, hogy ezt könnyű mondani.

Ilyen esetekben kézenfekvő megoldás egy kisteherautó autómentő hívása, és nyilván éppen ezért van weboldalunkon. A kérdés csak az, hogy vajon melyik szolgáltatás a legjobb az Ön számára?

4 ok, hogy minket válasszon

A legkorszerűbb berendezésekkel dolgozunk annak biztosítása érdekében, hogy a furgon és a teherautó a lehető legbiztonságosabb legyen a mentés és szállítás során.

 • Kiszámoljuk a pontos árat a szükséges információkkal, hogy ne legyenek rejtett költségek és felárak
 • Mindig készek vagyunk arra a helyre menni, ahol a kisteherautót a lehető leghamarabb megmenthetjük
 • A hét minden napján állunk rendelkezésére, ideértve az ünnepeket is
 • Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a járműmentés és a szállítás területén, ezért felkészültünk minden eshetőségre

Kisteherautó mentés menete

 1. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy feltérképezhessük a helyzetet, és kiszámoljuk a mentés / szállítás árát, illetve a kiérkezés várható idejét.
 2. Ha az árajánlatot elfogadja telefonon, azonnal indulunk a kisteherautó mentésének helyszínére.
 3. Érkezéskor felmérjük a kisteherautó, furgon állapotát, és felcsörlőzzük a trélerre.
 4. Amint a kisteherautó az autómentőn van, útnak indulunk az utasokkal a megadott címre. Szükség esetén azonnal bevihetjük sérült kisteherautóját a szervizbe.
 5. A szervizbe való szállítás után, Önt és az utasokat a kért címre visszük.

A kisteherautó mentés ára

Az alábbi információk birtokában pontos árat tudunk mondani:

 • Hol van pontosan szükség a kisteherautó megmentésére?
 • Hová kell pontosan szállítani a járművet a mentés után?
 • Hány embert kell szállítani a mentés során?
 • Milyen állapotban van a szállítandó jármű?
 • Milyen típusú, méretű és súlyú járművet kell szállítani?
 • A kerék vagy az alváz sérült?
 • Megoldható a járműhöz való hozzáférés (mélygarázsban való elakadás, árokba csúszás, irodai parkolóban való lerobbanás)?

Ha lerobbant kisteherautó mentésére van szükség, hívja bizalommal a +36 30 285 7558 számot!

error: Content is protected !!