Leállt autó mentesítése Kiszugló

Leállt autó mentesítése Kiszugló non-stop

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Kiszugló környékén, bizonyos esetekben egész belföldön kínáljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentesítését.
gyors autoszerviz Kiszugló

  • autómentés 0-24 Kiszugló
  • nemzetközi autómentés
  • autószállító tréler Kiszugló
  • autósegély Kiszugló
  • balesetes autó elszállítása Kiszugló
  • bezárt autó nyitása Kiszugló

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen gépjárművek mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen autók számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Kiszugló

Autómentés árak Kiszugló

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Kiszuglói gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Kiszugló

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Kiszuglói autómentés 0-24 30/285-7558.