Leállt autó mentesítése Krisztinaváros

Leállt autó mentesítése Krisztinaváros non-stop

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Krisztinaváros területén, megegyezés alapján egész Magyarországon nyújtjuk a baleset miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentését.
Autómentő Krisztinaváros

  • autómentő Krisztinaváros
  • nemzetközi autómentés
  • autószállító tréler Krisztinaváros
  • mobil autósegély Krisztinaváros
  • sérült autó elszállítása Krisztinaváros
  • lerobbant autó mentése Krisztinaváros

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is vállaljuk az üzemképtelen járművek mentesítését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Krisztinaváros

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Krisztinaváros

Autómentés árak Krisztinaváros

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Krisztinavárosi gépkocsimentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Krisztinaváros

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, kedvezményes Krisztinavárosi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.