Lerobbant kocsi mentése Lágymányos

Lerobbant kocsi mentése Lágymányos 0-24

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Lágymányos régiójában, bizonyos esetekben egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentését.
gyors autoszerviz Lágymányos

  • autómentő Lágymányos olcsón
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler bérlés Lágymányos
  • autósegély Lágymányos
  • sérült autó elszállítása Lágymányos
  • bezárt autó nyitása Lágymányos

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen gépkocsik mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést gyorsan, kitűnő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen autók mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Lágymányos

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Igen, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Lágymányos

Autómentés árak Lágymányos

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Lágymányosi autómentés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Lágymányos

Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Lágymányosi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.