Lerobbant kocsi mentése Törökőr

Lerobbant kocsi mentése Törökőr éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Törökőr területén, megegyezés alapján egész Magyarországon biztosítjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentését.
Autómentő Törökőr

  • autómentő Törökőr
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler bérlés Törökőr
  • mobil autósegély Törökőr
  • üzemképtelen autó mentése Törökőr
  • lerobbant autó mentése Törökőr

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen autók elszállítását.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás autók mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban újfent használni tudja a járművét.

sarga angyal Törökőr

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Törökőr

Autómentés árak Törökőr

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Törökőri gépjármű mentés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Törökőr

Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó Törökőri autómentés 0-24 06 30 285-75-58.