Mobil autósegély Kúttó éjjel-nappal

Mobil autósegély Kúttó éjjel-nappal

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Kúttó vonzáskörzetében, bizonyos esetekben országosan is vállaljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
automento csorlovel Kúttó

  • autómentő Kúttó olcsón
  • autószállítás Angliából
  • tréler Kúttó
  • autó segélyszolgálat Kúttó
  • balesetes autó elszállítása Kúttó
  • felborult autó mentése Kúttó

Belföldön országosan elérhető tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen gépjárművek mentését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

Budapesten kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Kúttó

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű járműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Kúttó

Autómentés árak Kúttó

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Kúttói gépjármű mentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Kúttó

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Kúttói autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.