Mobil autósegély Mártonhegy

Mobil autósegély Mártonhegy 0-24

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Mártonhegy vonzáskörzetében, bizonyos esetekben országosan is vállaljuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
automento csorlovel Mártonhegy

  • autómentés 0-24 Mártonhegy
  • autószállítás olcsón külföldről
  • autószállító tréler Mártonhegy
  • mobil autósegély Mártonhegy
  • üzemképtelen autó mentése Mártonhegy
  • lerobbant autó mentése Mártonhegy

Belföldön országosan elérhető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott gépjárművek mentesítését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Mártonhegy

Autómentés árak Mártonhegy

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Mártonhegyi gépjármű mentés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Mártonhegy

Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Mártonhegyi autómentés non-stop (30) 285 7558.