Mobil autósegély Városliget

Mobil autósegély Városliget 0-24

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Városliget vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész belföldön nyújtjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
gyors autoszerviz Városliget

  • autómentés 0-24 Városliget
  • autószállítás Angliából
  • autószállító tréler Városliget
  • helyszíni autójavítás Városliget
  • balesetes autó elszállítása Városliget
  • lerobbant autó mentése Városliget

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük a bajba jutott járművek mentesítését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Városliget

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Városliget

Autómentés árak Városliget

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Városligeti autómentés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Városliget

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Városligeti autómentés 0-24 06 30 285-75-58.