Olcsó autómentő Hosszúrét non-stop

Olcsó autómentő Hosszúrét non-stop

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Hosszúrét területén, megállapodás szerint akár országosan is biztosítjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált járművek mentését.
Autómentő Hosszúrét

  • sárga angyal autómentés Hosszúrét
  • autómentés külföldről
  • autószállító tréler Hosszúrét
  • autó segélyszolgálat Hosszúrét
  • balesetes autó elszállítása Hosszúrét
  • bezárt autó nyitása Hosszúrét

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen gépjárművek elszállítását.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen autók mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Hosszúrét

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Hosszúrét

Autómentés árak Hosszúrét

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Hosszúréti gépkocsimentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Hosszúrét

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Hosszúréti autómentés non-stop (30) 285 7558.