Olcsó autómentő Széchenyi-hegy

Olcsó autómentő Széchenyi-hegy non-stop

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Széchenyi-hegy régiójában, megegyezés alapján országosan is nyújtjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált járművek mentését.
Autómentő Széchenyi-hegy

  • sárga angyal autómentés Széchenyi-hegy
  • autószállítás olcsón külföldről
  • autószállító tréler Széchenyi-hegy
  • autó segélyszolgálat Széchenyi-hegy
  • balesetes autó elszállítása Széchenyi-hegy
  • felborult autó mentése Széchenyi-hegy

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik elszállítását.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

sarga angyal Széchenyi-hegy

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő autón kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Széchenyi-hegy

Autómentés árak Széchenyi-hegy

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Széchenyi-hegyi mentesítés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Széchenyi-hegy

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető Széchenyi-hegyi autómentés non-stop 30/285-7558.