Road assistance Óhegy éjjel

Road assistance Óhegy éjjel

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Óhegy vonzáskörzetében, megegyezés alapján országosan is biztosítjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
automento csorlovel Óhegy

  • autómentés 0-24 Óhegy
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler kölcsönzés Óhegy
  • mobil autósegély Óhegy
  • üzemképtelen autó mentése Óhegy
  • lerobbant autó mentése Óhegy

Belföldön országosan elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk az üzemképtelen járművek mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás járművek mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő autón kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automento Óhegy

Autómentés árak Óhegy

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Óhegyi gépjármű mentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Óhegy

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, kedvezményes Óhegyi autómentés non-stop (30) 285 7558.