Road assistance Rákoshegy

Road assistance Rákoshegy 0-24

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Rákoshegy területén, megegyezés alapján országosan is kínáljuk a bármilyen okból használhatatlanná vált gépkocsik mentését.
Autómentő Rákoshegy

  • autómentés 0-24 Rákoshegy
  • nemzetközi autómentés
  • tréler Rákoshegy
  • autósegély Rákoshegy
  • balesetes autó elszállítása Rákoshegy
  • bezárt autó nyitása Rákoshegy

Belföldön országosan elérhető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen járművek mentesítését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen autók számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

sarga angyal Rákoshegy

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automento Rákoshegy

Autómentés árak Rákoshegy

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Rákoshegyi gépkocsimentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Rákoshegy

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Rákoshegyi autómentés 0-24 06 30 285-75-58.