Road assistance Rákosszentmihály

Road assistance Rákosszentmihály non-stop

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Rákosszentmihály vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár egész belföldön biztosítjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált járművek mentesítését.
autovontatas Rákosszentmihály

  • autómentő Rákosszentmihály
  • nemzetközi autómentés
  • tréler kölcsönzés Rákosszentmihály
  • autó segélyszolgálat Rákosszentmihály
  • sérült autó elszállítása Rákosszentmihály
  • felborult autó mentése Rákosszentmihály

Belföldön országosan elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen járművek mentését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést rekordidő alatt, kiváló színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Rákosszentmihály

Autómentés árak Rákosszentmihály

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Rákosszentmihályi autómentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Rákosszentmihály

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Rákosszentmihályi autómentés 0-24 (30) 285 7558.