Road assistance Téglagyárdűlő éjjel-nappal

Road assistance Téglagyárdűlő éjjel-nappal

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Téglagyárdűlő területén, megegyezés alapján egész Magyarországon biztosítjuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
automento csorlovel Téglagyárdűlő

  • autómentő Téglagyárdűlő
  • autómentés külföldről
  • tréler Téglagyárdűlő
  • helyszíni autójavítás Téglagyárdűlő
  • sérült autó elszállítása Téglagyárdűlő
  • felborult autó mentése Téglagyárdűlő

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen autók mentését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen autók mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint autójába ülhessen.

sarga angyal Téglagyárdűlő

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automento Téglagyárdűlő

Autómentés árak Téglagyárdűlő

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Téglagyárdűlői autómentés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Téglagyárdűlő

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, olcsó Téglagyárdűlői autómentés non-stop (30) 285 7558.