Sárga angyal Akadémiaújtelep

Sárga angyal Akadémiaújtelep non-stop

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Akadémiaújtelep régiójában, megegyezés alapján országosan is vállaljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését.
Autómentő Akadémiaújtelep

  • autómentés 0-24 Akadémiaújtelep
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler bérlés Akadémiaújtelep
  • autósegély Akadémiaújtelep
  • balesetes autó elszállítása Akadémiaújtelep
  • bezárt autó nyitása Akadémiaújtelep

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is biztosítjuk az üzemképtelen járművek mentését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kitűnő színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk modern felszereléssel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Akadémiaújtelep

Autómentés árak Akadémiaújtelep

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Akadémiaújtelepi gépkocsimentés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Akadémiaújtelep

Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, olcsó Akadémiaújtelepi autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.