Sárga angyal Orbánhegy

Sárga angyal Orbánhegy 0-24

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Orbánhegy környékén, szükség esetén egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
automento csorlovel Orbánhegy

  • autómentő Orbánhegy olcsón
  • nemzetközi autómentés
  • tréler kölcsönzés Orbánhegy
  • autó segélyszolgálat Orbánhegy
  • üzemképtelen autó mentése Orbánhegy
  • lerobbant autó mentése Orbánhegy

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük a működésképtelen járművek mentesítését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű eszközökkel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Orbánhegy

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Igen, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Orbánhegy

Autómentés árak Orbánhegy

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Orbánhegyi autómentés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Orbánhegy

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető Orbánhegyi autómentés 0-24 30/285-7558.