Sárga angyal Örsöd

Sárga angyal Örsöd 0-24

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Örsöd területén, megegyezés alapján egész Magyarországon biztosítjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését.
Autómentő Örsöd

  • sárga angyal autómentés Örsöd
  • autószállítás Angliából
  • tréler bérlés Örsöd
  • autósegély Örsöd
  • sérült autó elszállítása Örsöd
  • felborult autó mentése Örsöd

Az ország teljes területén elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük az üzemképtelen gépjárművek elszállítását.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, kitűnő színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

Budapesten kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás autók mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Örsöd

Autómentés árak Örsöd

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Örsödi mentesítés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Örsöd

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető Örsödi autómentés non-stop 30/285-7558.