Sárga angyal Rákosmente

Sárga angyal Rákosmente 0-24

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Rákosmente környékén, megállapodás szerint akár egész belföldön vállaljuk a baleset miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
gyors autoszerviz Rákosmente

  • autómentő Rákosmente olcsón
  • autószállítás Angliából
  • tréler bérlés Rákosmente
  • autó segélyszolgálat Rákosmente
  • sérült autó elszállítása Rákosmente
  • felborult autó mentése Rákosmente

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott autók mentesítését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern eszközökkel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros területén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott gépkocsik számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő kocsin kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Rákosmente

Autómentés árak Rákosmente

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Rákosmentei gépkocsimentés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Rákosmente

Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, hanem segítségére sietünk, olcsó Rákosmentei autómentés non-stop (30) 285 7558.