Sérült autó vontatása Németvölgy

Sérült autó vontatása Németvölgy non-stop

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Németvölgy régiójában, bizonyos esetekben egész Magyarországon vállaljuk a baleset miatt használhatatlanná vált járművek mentesítését.
automento csorlovel Németvölgy

  • autómentés 0-24 Németvölgy
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler kölcsönzés Németvölgy
  • autó segélyszolgálat Németvölgy
  • üzemképtelen autó mentése Németvölgy
  • felborult autó mentése Németvölgy

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is biztosítjuk a működésképtelen gépjárművek mentését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

sarga angyal Németvölgy

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Németvölgy

Autómentés árak Németvölgy

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Németvölgyi mentesítés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Németvölgy

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Németvölgyi autómentés 0-24 (30) 285 7558.