Sérült autó vontatása Pösingermajor

Sérült autó vontatása Pösingermajor non-stop

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Pösingermajor régiójában, megállapodás szerint akár egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált járművek mentesítését.
gyors autoszerviz Pösingermajor

  • sárga angyal autómentés Pösingermajor
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler Pösingermajor
  • helyszíni autójavítás Pösingermajor
  • balesetes autó elszállítása Pösingermajor
  • bezárt autó nyitása Pösingermajor

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott gépkocsik elszállítását.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon végezzük!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk modern eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros területén 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk az üzemképtelen járművek mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Pösingermajor

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Pösingermajor

Autómentés árak Pösingermajor

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Pösingermajori mentesítés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Pösingermajor

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, kedvezményes Pösingermajori autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.