Sérült autó vontatása Sashegy

Sérült autó vontatása Sashegy éjjel-nappal

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Sashegy környékén, megegyezés alapján országosan is biztosítjuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
Autómentő Sashegy

  • autómentő Sashegy
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler bérlés Sashegy
  • autó segélyszolgálat Sashegy
  • balesetes autó elszállítása Sashegy
  • lerobbant autó mentése Sashegy

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük az üzemképtelen járművek mentését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket gyorsan, kitűnő színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás autók mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Sashegy

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő járművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Sashegy

Autómentés árak Sashegy

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Sashegyi autómentés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Sashegy

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, megfizethető Sashegyi autómentés 0-24 06 30 285-75-58.