Sérült autó vontatása Újbuda éjjel

Sérült autó vontatása Újbuda éjjel

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Újbuda területén, megállapodás szerint akár egész Magyarországon biztosítjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált járművek mentesítését.
Autómentő Újbuda

  • autómentő Újbuda
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler kölcsönzés Újbuda
  • autó segélyszolgálat Újbuda
  • üzemképtelen autó mentése Újbuda
  • bezárt autó nyitása Újbuda

Az ország teljes területén igénybe vehető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott gépkocsik mentesítését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik mentését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Újbuda

Hasznos információk

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Újbuda

Autómentés árak Újbuda

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Újbudai mentesítés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Újbuda

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó Újbudai autómentés non-stop (30) 285 7558.