Teherautó mentés

Megosztás

0-24 teherautó mentés

Olcsó teherautó-mentő tréler Budapesten éjjel-nappal, 0-24 óra között. SOS kisteherautó mentés. Tehergépkocsi mentés, kisteherautó mentés, ponyvás kisteherautó mentés azonnal. Hívjon, ha baleset történt a teherautóval, ha műszakilag meghibásodott, ha lerobbant a teherautója. Autómentés, teherautó-szállítás Budapesten és környékén, hétvégén és ünnepnapokon is. A teherautó vontatása szintén megoldott, hívhat elakadt jármű mentésére.

A teherautó-mentés jellegéből adódóan külön járműre, mentőeszközre és készenlétre van szükség. A közúti ellenőrzések egyre nehezebbé teszik a közúti szállítást, különösen külföldön. Ezért nem mindegy, kivel szállítja a lehetséges tulajdonos a kisteherautót. Nem csak a kisteherautók mentésével foglalkozunk, hanem a gépek szállításával is Magyarországon.

Mindig rendelkezésre állunk ügyfeleink számára, és azonnal indulunk, amikor segítséget kérnek. A modern kisteherautó-mentő járművek segítségével bármilyen kisteherautót vagy gépet a lehető legalacsonyabb áron szállíthatunk bárhonnan, bárhová. A gép szállítása szintén nem jelent problémát, függetlenül attól, hogy nagy vagy kicsi. A be- és kirakodás egyszerű, gyors.

teherautó mentés


A tehergépjármű-mentő tréler Budapest kerületeiben bevett gyakorlat, modern eszközöket használunk.
Tehergépjármű szállítást is vállalunk külföldről. Külföldön vásárolt használt teherautót? Szállítsa haza olcsón, gyorsan, elfogadható áron és garanciavállalással otthonába. Alkalmanként és rendszeresen is vállaljuk tehergépjárművek szállítását. Akár új, akár használt teherautójához, folyamatosan biztosítjuk a szolgáltatást.

Tehergépjármű-mentés árak

A teherautó mentések ára megrendelésenként eltérő lehet, mivel két megrendelés nem azonos, és minden szállítást különböző távolságra vagy járművel hajtanak végre. Mivel több teherautó mentõ járművünk van, ha felhív minket, és elmondja nekünk, hogy milyen típusú járművet szállítana, mikor és hol, akkor azonnali árat kínálunk Önnek a munkára. Olcsó és nonstop garantált mentési árainkat a gyors és biztonságos munka jellemzi, és igyekszünk a lehető leggyorsabban a helyszínen lenni. A helyszínre való kiérést elsősorban a forgalom nagysága befolyásolja, de könnyen megtalálhatjuk az utat a város körül, így nem kell sokáig várna arra, hogy Ömért menjünk.
Hívjon minket a lenti telefonszámon, vagy kérjen árajánlatot alkalmi vagy rendszeres munkára.

Garancia, biztosítási kompetencia a teherautó mentésére

Munkagépek kiszállítása alkalmanként és rendszeresen a munkaterületre bármikor, egyeztetés alapján akár éjszaka is. Minden típusú gépet tudunk szállítani, legyen az markoló, kis Bobcat méretű jármű vagy nagy lánctalpas kotrógép.

Goldner autómentő Budapest: +36 30 285 7558

error: Content is protected !!