Trailer bérlése Gazdagrét hétvégén

Trailer bérlése Gazdagrét hétvégén

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Gazdagrét területén, megállapodás szerint akár egész Magyarországon nyújtjuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált járművek mentését.
Autómentő Gazdagrét

  • autómentő Gazdagrét
  • autómentés külföldről
  • autószállító tréler Gazdagrét
  • autó segélyszolgálat Gazdagrét
  • sérült autó elszállítása Gazdagrét
  • bezárt autó nyitása Gazdagrét

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk a működésképtelen gépkocsik mentését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás autók számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent használni tudja a járművét.

sarga angyal Gazdagrét

Hasznos információk

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Gazdagrét

Autómentés árak Gazdagrét

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Gazdagréti mentesítés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Gazdagrét

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Gazdagréti autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.