Trailer bérlése Gyárdűlő éjjel-nappal

Trailer bérlése Gyárdűlő éjjel-nappal

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Gyárdűlő területén, megállapodás szerint akár egész belföldön nyújtjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált járművek mentesítését.
automento csorlovel Gyárdűlő

  • autómentés 0-24 Gyárdűlő
  • autómentés külföldről
  • tréler bérlés Gyárdűlő
  • mobil autósegély Gyárdűlő
  • sérült autó elszállítása Gyárdűlő
  • lerobbant autó mentése Gyárdűlő

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott autók mentesítését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

Budapesten 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott járművek számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Igen, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Gyárdűlő

Autómentés árak Gyárdűlő

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Gyárdűlői autómentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Gyárdűlő

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Gyárdűlői autómentés 0-24 06 30 285-75-58.