Trailer bérlése Kelenföld

Trailer bérlése Kelenföld éjjel

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Kelenföld vonzáskörzetében, bizonyos esetekben országosan is biztosítjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
gyors autoszerviz Kelenföld

  • autómentő Kelenföld olcsón
  • autószállítás Angliából
  • tréler bérlés Kelenföld
  • helyszíni autójavítás Kelenföld
  • üzemképtelen autó mentése Kelenföld
  • bezárt autó nyitása Kelenföld

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen járművek mentesítését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

Budapesten kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Igen, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Kelenföld

Autómentés árak Kelenföld

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Kelenföldi autómentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Kelenföld

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, megfizethető Kelenföldi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.