Trailer bérlése Nagyzugló

Trailer bérlése Nagyzugló non-stop

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Nagyzugló régiójában, szükség esetén egész belföldön biztosítjuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált járművek mentését.
Autómentő Nagyzugló

  • autómentés 0-24 Nagyzugló
  • autószállítás Angliából
  • tréler Nagyzugló
  • autó segélyszolgálat Nagyzugló
  • balesetes autó elszállítása Nagyzugló
  • lerobbant autó mentése Nagyzugló

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen gépjárművek elszállítását.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Nagyzugló

Autómentés árak Nagyzugló

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Nagyzuglói mentesítés anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Nagyzugló

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Nagyzuglói autómentés non-stop (30) 285 7558.