Trélerbérlés Jánoshegy

Trélerbérlés Jánoshegy 0-24

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Jánoshegy vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár egész belföldön biztosítjuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált autók mentesítését.
Autómentő Jánoshegy

  • sárga angyal autómentés Jánoshegy
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler Jánoshegy
  • mobil autósegély Jánoshegy
  • sérült autó elszállítása Jánoshegy
  • lerobbant autó mentése Jánoshegy

Az ország teljes területén elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen gépjárművek mentesítését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket gyorsan, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

Budapesten 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás járművek mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban újfent autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Jánoshegy

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Jánoshegy

Autómentés árak Jánoshegy

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Jánoshegyi autómentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Jánoshegy

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Jánoshegyi autómentés non-stop 06 30 285-75-58.