Trélerbérlés Rákoskert

Trélerbérlés Rákoskert éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Rákoskert vonzáskörzetében, szükség esetén egész Magyarországon kínáljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentését.
Autómentő Rákoskert

  • autómentő Rákoskert
  • autómentés külföldről
  • autószállító tréler Rákoskert
  • autósegély Rákoskert
  • sérült autó elszállítása Rákoskert
  • lerobbant autó mentése Rákoskert

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk a bajba jutott gépkocsik mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás autók mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat Rákoskert

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból akár kettőt is.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Rákoskert

Autómentés árak Rákoskert

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Rákoskerti mentesítés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Rákoskert

Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Rákoskerti autómentés 0-24 30/285-7558.