Trélerbérlés Rákosliget

Trélerbérlés Rákosliget hétvégén

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Rákosliget vonzáskörzetében, megegyezés alapján országosan is biztosítjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését.
Autómentő Rákosliget

  • autómentés 0-24 Rákosliget
  • nemzetközi autómentés
  • tréler bérlés Rákosliget
  • mobil autósegély Rákosliget
  • sérült autó elszállítása Rákosliget
  • lerobbant autó mentése Rákosliget

Az ország teljes területén elérhető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük a bajba jutott gépjárművek mentését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás járművek mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

automento Rákosliget

Autómentés árak Rákosliget

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Rákosligeti mentesítés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Rákosliget

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Rákosligeti autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.