Trélerbérlés Régiakadémiatelep

Trélerbérlés Régiakadémiatelep 0-24

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Régiakadémiatelep vonzáskörzetében, szükség esetén országosan is nyújtjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált járművek mentesítését.
gyors autoszerviz Régiakadémiatelep

  • autómentő Régiakadémiatelep
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler bérlés Régiakadémiatelep
  • autó segélyszolgálat Régiakadémiatelep
  • sérült autó elszállítása Régiakadémiatelep
  • felborult autó mentése Régiakadémiatelep

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük az üzemképtelen autók mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

A főváros területén 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen autók mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban újfent használni tudja a járművét.

sarga angyal Régiakadémiatelep

Hasznos információk

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automento Régiakadémiatelep

Autómentés árak Régiakadémiatelep

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Régiakadémiatelepi mentesítés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Régiakadémiatelep

Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Régiakadémiatelepi autómentés 0-24 30/285-7558.