Trélerbérlés Spanyolrét

Trélerbérlés Spanyolrét non-stop

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Spanyolrét régiójában, megegyezés alapján egész Magyarországon biztosítjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
gyors autoszerviz Spanyolrét

  • autómentő Spanyolrét
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler bérlés Spanyolrét
  • autó segélyszolgálat Spanyolrét
  • üzemképtelen autó mentése Spanyolrét
  • felborult autó mentése Spanyolrét

Az ország teljes területén igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is végezzük az üzemképtelen autók elszállítását.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiváló színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban ismét használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat Spanyolrét

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű autóból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Spanyolrét

Autómentés árak Spanyolrét

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Spanyolréti autómentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Spanyolrét

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Spanyolréti autómentés 0-24 06 30 285-75-58.