Üzemképtelen jármű mentése Kamaraerdő

Üzemképtelen jármű mentése Kamaraerdő hétvégén

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Kamaraerdő környékén, megegyezés alapján egész belföldön vállaljuk a baleset miatt üzemképtelenné vált autók mentesítését.
Autómentő Kamaraerdő

  • sárga angyal autómentés Kamaraerdő
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler Kamaraerdő
  • mobil autósegély Kamaraerdő
  • balesetes autó elszállítása Kamaraerdő
  • lerobbant autó mentése Kamaraerdő

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a bajba jutott gépjárművek mentését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros területén 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Kamaraerdő

Autómentés árak Kamaraerdő

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Kamaraerdői gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Kamaraerdő

Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Kamaraerdői autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.