Üzemképtelen jármű mentése Kelenvölgy

Üzemképtelen jármű mentése Kelenvölgy éjjel-nappal

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Kelenvölgy területén, megegyezés alapján országosan is vállaljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált autók mentesítését.
Autómentő Kelenvölgy

  • sárga angyal autómentés Kelenvölgy
  • nemzetközi autómentés
  • tréler kölcsönzés Kelenvölgy
  • helyszíni autójavítás Kelenvölgy
  • üzemképtelen autó mentése Kelenvölgy
  • lerobbant autó mentése Kelenvölgy

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott autók mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Kelenvölgy

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő autón kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Kelenvölgy

Autómentés árak Kelenvölgy

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Kelenvölgyi autómentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Kelenvölgy

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Kelenvölgyi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.