Üzemképtelen jármű mentése Keresztúridűlő éjjel-nappal

Üzemképtelen jármű mentése Keresztúridűlő éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Keresztúridűlő régiójában, bizonyos esetekben egész belföldön kínáljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentesítését.
Autómentő Keresztúridűlő

  • autómentő Keresztúridűlő olcsón
  • autószállítás Angliából
  • autószállító tréler Keresztúridűlő
  • mobil autósegély Keresztúridűlő
  • üzemképtelen autó mentése Keresztúridűlő
  • lerobbant autó mentése Keresztúridűlő

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott gépjárművek mentesítését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Keresztúridűlő

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Keresztúridűlő

Autómentés árak Keresztúridűlő

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Keresztúridűlői gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Keresztúridűlő

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Keresztúridűlői autómentés non-stop 30/285-7558.