Üzemképtelen jármű mentése Madárdomb

Üzemképtelen jármű mentése Madárdomb éjjel

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Madárdomb területén, megállapodás szerint akár egész Magyarországon nyújtjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
automento csorlovel Madárdomb

  • autómentő Madárdomb
  • nemzetközi autómentés
  • tréler kölcsönzés Madárdomb
  • autósegély Madárdomb
  • üzemképtelen autó mentése Madárdomb
  • lerobbant autó mentése Madárdomb

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen autók mentesítését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen gépkocsik mentését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

sarga angyal Madárdomb

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Igen, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból akár kettőt is.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automento Madárdomb

Autómentés árak Madárdomb

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Madárdombi gépjármű mentés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Madárdomb

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Madárdombi autómentés 0-24 30/285-7558.