Üzemképtelen jármű mentése Madárhegy

Üzemképtelen jármű mentése Madárhegy hétvégén

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Madárhegy régiójában, megegyezés alapján országosan is nyújtjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált járművek mentését.
Autómentő Madárhegy

  • sárga angyal autómentés Madárhegy
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler Madárhegy
  • autó segélyszolgálat Madárhegy
  • üzemképtelen autó mentése Madárhegy
  • felborult autó mentése Madárhegy

Egész Magyarországon igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk a működésképtelen autók mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen autók mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Madárhegy

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Madárhegy

Autómentés árak Madárhegy

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Madárhegyi mentesítés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Madárhegy

Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Madárhegyi autómentés non-stop (30) 285 7558.