Üzemképtelen jármű mentése Népsziget

Üzemképtelen jármű mentése Népsziget hétvégén

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Népsziget környékén, bizonyos esetekben egész Magyarországon nyújtjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált autók mentését.
automento csorlovel Népsziget

  • sárga angyal autómentés Népsziget
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler bérlés Népsziget
  • autó segélyszolgálat Népsziget
  • balesetes autó elszállítása Népsziget
  • bezárt autó nyitása Népsziget

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott gépkocsik mentését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket gyorsan, kiemelkedő színvonalon végezzük!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern felszereléssel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás járművek számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Népsziget

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Népsziget

Autómentés árak Népsziget

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Népszigeti gépjármű mentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Népsziget

Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Népszigeti autómentés non-stop 30/285-7558.