Üzemképtelen jármű mentése Őrmező

Üzemképtelen jármű mentése Őrmező hétvégén

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Őrmező területén, szükség esetén egész belföldön kínáljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentesítését.
Autómentő Őrmező

  • sárga angyal autómentés Őrmező
  • autószállítás olcsón külföldről
  • autószállító tréler Őrmező
  • autósegély Őrmező
  • sérült autó elszállítása Őrmező
  • lerobbant autó mentése Őrmező

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott gépjárművek mentését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás autók mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent használni tudja a járművét.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automento Őrmező

Autómentés árak Őrmező

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Őrmezői gépjármű mentés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Őrmező

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Őrmezői autómentés non-stop 30/285-7558.