Üzemképtelen jármű mentése Sashegy

Üzemképtelen jármű mentése Sashegy hétvégén

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Sashegy vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész Magyarországon vállaljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált autók mentését.
automento csorlovel Sashegy

  • autómentő Sashegy
  • autómentés külföldről
  • tréler bérlés Sashegy
  • autósegély Sashegy
  • balesetes autó elszállítása Sashegy
  • bezárt autó nyitása Sashegy

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott gépkocsik mentését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Sashegy

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Sashegy

Autómentés árak Sashegy

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Sashegyi gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Sashegy

Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, olcsó Sashegyi autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.