Üzemképtelen jármű mentése Svábhegy

Üzemképtelen jármű mentése Svábhegy non-stop

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Svábhegy régiójában, megállapodás szerint akár országosan is biztosítjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált autók mentesítését.
Autómentő Svábhegy

  • autómentő Svábhegy
  • autómentés külföldről
  • tréler bérlés Svábhegy
  • helyszíni autójavítás Svábhegy
  • üzemképtelen autó mentése Svábhegy
  • bezárt autó nyitása Svábhegy

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is vállaljuk az üzemképtelen autók elszállítását.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon végezzük!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás járművek mentését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Svábhegy

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő kocsin kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Svábhegy

Autómentés árak Svábhegy

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Svábhegyi gépkocsimentés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Svábhegy

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvezményes Svábhegyi autómentés 0-24 (30) 285 7558.