Üzemképtelen jármű mentése Újpalota

Üzemképtelen jármű mentése Újpalota éjjel

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Újpalota környékén, bizonyos esetekben egész Magyarországon vállaljuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentését.
autovontatas Újpalota

  • sárga angyal autómentés Újpalota
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • autószállító tréler Újpalota
  • mobil autósegély Újpalota
  • üzemképtelen autó mentése Újpalota
  • lerobbant autó mentése Újpalota

Az ország teljes területén igénybe vehető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen járművek elszállítását.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket gyorsan, kitűnő színvonalon végezzük!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

sarga angyal Újpalota

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Igen, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Újpalota

Autómentés árak Újpalota

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Újpalotai gépkocsimentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Újpalota

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Újpalotai autómentés 0-24 06 30 285-75-58.